AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik bardak görmek

Kahve falında çelik bardak görmek

Kahve falında çelik bardak görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, zarar edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında çelik bardak gördüyseniz:

  • Zorunlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında çelik bardak görmek işlerini düzene sokacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik zırh görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çelik kolye görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir çelik görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çelik cezve görmek hak yolundan ayrılmayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında çelik yüzük görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında çelik yüzük takmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çelik bileklik görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir