AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik boru görmek

Kahve falında çelik boru görmek

Kahve falında çelik boru görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, güvenini sarsacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çelik boru gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Kahve falında çelik boru görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Kahve falında çelik tava görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik yelek giymek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında çelik zırh görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında çelik cezve görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında çelik kapı açmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik bıçak görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik bardak görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir