AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik cezve görmek

Kahve falında çelik cezve görmek

Kahve falında çelik cezve görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çelik cezve gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Kahve falında çelik cezve görmek rızkının bollaşacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında cezve satın almak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş cezve görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezve hediye almak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezvede süt görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalet eder.

Kahve falında cezvede süt pişirmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında kahve cezvesi görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır cezve almak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir