AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik bıçak görmek

Kahve falında çelik bıçak görmek

Kahve falında çelik bıçak görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına inanılır.

Kahve falında çelik bıçak gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında çelik bıçak görmek rahata kavuşmaya, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çelik kapı görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Kahve falında çelik kaşık görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik para kasası görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çelik tencere almak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında çelik kolye görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çelik yelek görmek çalışmalarının takdir edileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çelik dolap görmek sadece kendisini düşüneceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir