AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar düzenlemek

Kahve falında mezar düzenlemek

Kahve falında mezar düzenlemek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok sevileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar düzenlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabilir, maceracı yönünüzden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında mezar düzenlemek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, tövbelerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında ev düzenlediğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ev eşyalarını düzenlemek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oda düzenlemek hayatını yoluna koymaya, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında çiçek düzenlemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa düzenlemek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında eşya düzenlemek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları düzenlemek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir