AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev düzenlemek

Kahve falında ev düzenlemek

Kahve falında ev düzenlemek kırılan kalplerin tamir edileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ev düzenlemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında ev düzenlediğini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zor zamanların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ev eşyalarını düzenlemek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında ev düzenlemek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi düzenlemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında mezar düzenlemek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında odayı düzenlemek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı düzenlemek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında eşyaları düzenlemek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yuva kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir