AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge toplamak

Kahve falında çekirge toplamak

Kahve falında çekirge toplamak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ün sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında çekirge toplamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında çekirge toplamak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirge ısırdığını görmek zor günlerin yaşanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet eder.

Kahve falında çekirge yakaladığını görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında örümcek ve çekirge görmek büyük adımlar atılacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında çekirge görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafada çekirge görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında çekirgeden korkmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra işarettir.

Kahve falında çekirge doğurmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir