AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge ısırdığını görmek

Kahve falında çekirge ısırdığını görmek

Kahve falında çekirge ısırdığını görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, hayata küseceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirge ısırdığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Kahve falında çekirgenin ısırdığını görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirge ısırdığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına inanılır.

Kahve falında çekirge ısırması görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Kahve falında çekirge beslemek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü çekirge görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında çekirge görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, bekarsa evleneceğine delalet eder.

Kahve falında çekirgeyi öldürmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında çekirge saldırısına uğramak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir