AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirgeden korkmak

Kahve falında çekirgeden korkmak

Kahve falında çekirgeden korkmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, saadetinin yükseleceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında çekirgeden korkmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Kahve falında çekirgeden korkmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek ve çekirge görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında çekirgeyi öldürmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında çekirge istilası görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara çekirge görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü çekirge görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, aileyle iş yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında altın çekirge görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında çekirge görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir