AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge doğurmak

Kahve falında çekirge doğurmak

Kahve falında çekirge doğurmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kazancının artacağına,, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirge doğurmak gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Kahve falında çekirge doğurmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerinde çekirge görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yeşil çekirge görmek kalben çok rahat edileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara çekirge görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde çekirge görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında çekirgenin ısırdığını görmek önündeki engelleri aşamayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekirge yediğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, düşünmeden adımlar atayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir