AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında çekirge görmek

Kahve falında sırtında çekirge görmek

Kahve falında sırtında çekirge görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında çekirge gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında sırtında çekirge görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirge yağdığını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde çekirge görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Kahve falında çekirgeden kaçmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kötü sözler duyacağına alamet eder.

Kahve falında çekirge ve kurbağa görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi çekirge görmek daha fazla gelir elde edeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işarettir.

Kahve falında çekirgenin ısırdığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi çekirge görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir