AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada çekirge görmek

Kahve falında kafada çekirge görmek

Kahve falında kafada çekirge görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yüksek bir makama geleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalettir.

Kahve falında kafada çekirge gördüyseniz:

  • Başkalarının tavır veya davranışları nedeniyle enerjiniz düşebilir ya da sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında kafada çekirge görmek mal kaybına uğrayacağına, arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş çekirge görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu çekirge görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalettir.

Kahve falında elinde çekirge görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Kahve falında çekirgeler görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi çekirge görmek zorluğa düşeceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirge yediğini görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir