AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek

Kahve falında zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek

Kahve falında zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek günahlara, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında zeytin çekirdeği yuttuğunu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya yeni şeyler deneyimlemenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin yemek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, hayatın pahalılaşmasına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek gelecekte yüzünün güleceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında zeytin çekirdeği yemek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir