AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış simit görmek

Kahve falında yanmış simit görmek

Kahve falında yanmış simit görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış simit gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Kahve falında yanmış simit görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında peynirli simit yemek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında poğaça simit görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalettir.

Kahve falında peynirli simit görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında can simidi takmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak simit almak yenileneceğine ve can bulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında simit almak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına işarettir.

Kahve falında birinin simit dağıttığını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir