AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm çekirdeği görmek

Kahve falında üzüm çekirdeği görmek

Kahve falında üzüm çekirdeği görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sıkıntılarını atlatacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm çekirdeği gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Kahve falında üzüm çekirdeği görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirdekli üzüm yemek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında çekirdeksiz üzüm yemek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz yeşil üzüm görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek iyi ruh halinin bozulacağına, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir