AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek yıpranacağına, strese gireceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında çekirdekli karpuz yemek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz çekirdeği ayıklamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına tabir olunur.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında badem çekirdeği yemek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir