AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek tarlası görmek

Kahve falında çekirdek tarlası görmek

Kahve falında çekirdek tarlası görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekirdek tarlası gördüyseniz:

  • Profesyonel hayatınızı, maddi durumunuzu veya özel ilişkinizi ilgilendiren ani bir karışıklık ortaya çıkarsa kusursuz mantık yürütmeniz lazım gelecek.

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdek tarlası görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çuval çekirdek görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, ünleneceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek her geçen gün sorunların artacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında öğütülmüş kahve çekirdeği görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde çekirdeği görmek problemlerini çözeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında çekirdek yemek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir