AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında çekirdek tarlası görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hurma çekirdeği ekmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek çok büyük yenilikler yapacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir