AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek yemek

Kahve falında çekirdek yemek

Kahve falında çekirdek yemek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında çekirdek yemek gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında çekirdek yemek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli ekmek yemek çok büyük paralar kazanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında şeftali çekirdeği yemek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çekirdekli üzüm yemek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında çekirdeksiz hurma yemek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işaret eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli mandalina yemek imkânlarının da genişleyeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir