AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda çekirdek görmek

Kahve falında çuvalda çekirdek görmek

Kahve falında çuvalda çekirdek görmek çok güzel günler görüleceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çuvalda çekirdek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında çuvalda çekirdek görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalla çekirdek görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval çekirdek görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında hurma çekirdeği yutmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği yemek mesleğinde uzmanlık yapacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çekirdek yemek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdek almak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir