AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek çöpü görmek

Kahve falında çekirdek çöpü görmek

Kahve falında çekirdek çöpü görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdek çöpü gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Kahve falında çekirdek çöpü görmek işlerinde yenilikler yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında çekirdek dağıtmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında öğütülmüş kahve çekirdeği görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates çekirdeği görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir çekirdeği görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir