AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek sevap işlemek için uğraşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek kazancın düşeceğine, neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği almak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, borçların artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayçiçeği yemek söylediklerinin çıkacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ayçiçeği görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ayçiçeği dikmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ayçiçeği görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir