AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket dikmek

Kahve falında ceket dikmek

Kahve falında ceket dikmek en önemli anlarda destek görüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceket dikmek gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rahatın kaçacağına delalet eder.

Kahve falında cekete düğme dikmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ceket dikmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ceket diktirmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yırtık ceket görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kürk ceket görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ceket giydiğini görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işarettir.

Kahve falında kirli ceket görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir