AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık ceket görmek

Kahve falında yırtık ceket görmek

Kahve falında yırtık ceket görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık ceket gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında yırtık deri ceket görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Kahve falında yırtık ceket görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı giymek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, rahat erileceğine delalettir.

Kahve falında siyah yırtık elbise görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınav kağıdını yırtık görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerinde yırtık elbise görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının altını yırtık görmek fakirlerin güleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek ufkunun açılacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir