AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ceket giydiğini görmek

Kahve falında birinin ceket giydiğini görmek

Kahve falında birinin ceket giydiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Kahve falında kürk ceket giymek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol ceket giymek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında yün ceket giymek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında güzel ceket giymek çok büyük başarılara imza atacağına, kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters ceket giymek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet eder.

Kahve falında deri ceket giymek çaresiz hallere düşeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine ceket giydirmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir