AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket diktirmek

Kahve falında ceket diktirmek

Kahve falında ceket diktirmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni bir eve taşınacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceket diktirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Kahve falında ceket diktirmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında ceket diktiğini görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık ayakkabı diktirmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına alamet eder.

Kahve falında dikilmiş fidan görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına yorulur.

Kahve falında şalvar diktirmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik kayalık görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işarettir.

Kahve falında dikiş dikerken görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir