AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon cebinde para görmek

Kahve falında pantolon cebinde para görmek

Kahve falında pantolon cebinde para görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında pantolon cebinde para gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Kahve falında pantolon cebinde para bulmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pantolon cebinde para görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında cebinde tomarla para görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının cebinde para görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine kağıt para koymak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine alamet eder.

Kahve falında cebinden para düşürmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir