AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının cebinden para almak

Kahve falında başkasının cebinden para almak

Kahve falında başkasının cebinden para almak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, küs arkadaşların barışacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının cebinden para almak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında cebine kağıt para koymak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında cebinde tomarla para görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para alıp cebine koymak amacına nail olacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine para koymak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında cebinde çok para görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon cebinde para görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, bunun şans olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının cebinde para görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinden para çıkarmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir