AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinden para çaldığını görmek

Kahve falında cebinden para çaldığını görmek

Kahve falında cebinden para çaldığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, çok üst mevkilere geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebinden para çaldığını gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında cebinden para çaldırmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında cebinden para çaldığını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde kağıt para görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının cebinden para almak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cebinden para düşürmek sorunların gittikçe artacağına, yol kat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon cebinde para görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir