AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinden para çıkarmak

Kahve falında cebinden para çıkarmak

Kahve falında cebinden para çıkarmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kendisine uğur getireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cebinden para çıkarmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cebinden para çıkarmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında cebinden para çıkmak fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde tomarla para görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine yorulur.

Kahve falında cebinde çok para görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir