AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın süs görmek

Kahve falında altın süs görmek

Kahve falında altın süs görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında altın süs gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında altın süs görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde süslenmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında süs çiçekleri görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz süs köpek görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında koçun süstüğünü görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine yorulur.

Kahve falında cam süs eşyası görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabı süsü görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında yavru süs köpeği görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir