AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam süs eşyası görmek

Kahve falında cam süs eşyası görmek

Kahve falında cam süs eşyası görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, bunun da geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, karlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam süs eşyası gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında cam süs eşyası görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan süs eşyası görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında süs eşya görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev süs eşyası görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen süs eşyası görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş süs eşyası görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süs eşyası kırmak şansının kendinden yana olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süs eşyası yapmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir