AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs çiçekleri görmek

Kahve falında süs çiçekleri görmek

Kahve falında süs çiçekleri görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süs çiçekleri gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bir fiziksel veya psikolojik sorunu olabilir.

Kahve falında süs çiçeği görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süs çiçekleri görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında süs balıklarının öldüğünü görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, önemli sorumluluklar alacağına tabir olunur.

Kahve falında süs köpeği gezdirmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında süs eşyası kırmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında süs biberi almak başına uğursuz olayların geleceğine, hayırlı bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolap süsü görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında süs kuşu görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir