AnaSayfa / Genel / Kahve falında koçun süstüğünü görmek

Kahve falında koçun süstüğünü görmek

Kahve falında koçun süstüğünü görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koçun süstüğünü gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında koçun süstüğünü görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koçun boynuzunu tutmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında koçun kovaladığını görmek ölümcül hastalıklara işaret, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında vehbi koçuu görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koçun saldırdığını görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında koçun üzerine binmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Kahve falında rahmi koçu görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında koçu tutmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hızlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir