AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde bozuk para bulmak

Kahve falında cebinde bozuk para bulmak

Kahve falında cebinde bozuk para bulmak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Kahve falında cebinde bozuk para bulmak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında cebinde bozuk para görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Kahve falında cebine bozuk para koymak emeklerinin heba olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak yeni insanlarla tanışacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para cebine koymak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında cebinde para bulmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir