AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayın demini dökmek

Kahve falında çayın demini dökmek

Kahve falında çayın demini dökmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bahtın açık olmasına işarettir.

Kahve falında çayın demini dökmek gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında çayın demini dökmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çayın demini görmek boş yere korku duyulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında çöpe çay dökmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çay posası dökmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine çay dökmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline çay dökmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine yorulur.

Kahve falında çay dökmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru çay dökmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir