AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay dökmek

Kahve falında çay dökmek

Kahve falında çay dökmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, dertlerinin unutulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay dökmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine çay dökmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında demlikteki çayı dökmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru çay dökmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üzerine çay dökmek spor yapmaya başlanılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında denize çay dökmek itibar kazanacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe çay dökmek gülen yüzünün de solacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yere çay dökmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir