AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine çay dökmek

Kahve falında üzerine çay dökmek

Kahve falında üzerine çay dökmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine çay dökmek gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında birinin üzerine çay dökmek nasibin bollaşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine çay dökmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çay posası dökmek onların mutlu haberlerini alacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çay dökmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında halıya çay dökmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında demlikteki çayı dökmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında çöpe çay dökmek sıkıntılarını atlatacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir