AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayın demini görmek

Kahve falında çayın demini görmek

Kahve falında çayın demini görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işaret eder.

Kahve falında çayın demini gördüyseniz:

  • İstikrarsız bir görünüm çizmenize neden olacak hareketlerden sakınmalısınız.

Kahve falında çayın demini görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çayın demini dökmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, sevinç dolu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında arabada çay içmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardaklara çay doldurmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çay ikram etmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında çok şekerli çay içmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıtlama çay içmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında limonlu çay içmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, içine kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir