AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın seçmek

Kahve falında altın seçmek

Kahve falında altın seçmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çocuklarının fazla olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işarettir.

Kahve falında altın seçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında altın seçmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük seçmek hayat boyu desteği olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon seçmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık seçmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Kahve falında çorap seçmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina seçmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon seçmek kurtuluşa kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında yemek seçmek malvarlığının artacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir