AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay serpmek

Kahve falında çay serpmek

Kahve falında çay serpmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, insanların hayır dualarını alacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay serpmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çay serpmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz serpmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında yere su serpmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır serpmek zor zamanların biteceğine, kazançsız işler peşinde olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç serpmek yakın akrabadan gelecek habere, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara su serpmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yola tuz serpmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne su serpmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir