AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay posası görmek

Kahve falında çay posası görmek

Kahve falında çay posası görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, terfi edeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay posası gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Kahve falında çay posası görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet eder.

Kahve falında çay posası dökmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında çay ırmak görmek helal kazanç elde edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Kahve falında çaydan geçmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine çay doldurmak tüm parasını kaybedeceğine, yeni kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çay tepsisi görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çay kutusu görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sıcak çay içmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir