AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çay doldurmak

Kahve falında birine çay doldurmak

Kahve falında birine çay doldurmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, bereketli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine çay doldurmak gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Kahve falında birine çay doldurmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay doldurmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay doldurduğunu görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine çay doldurmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında bardaklara çay doldurmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına yorulur.

Kahve falında ayran doldurmak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir