AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaydan geçmek

Kahve falında çaydan geçmek

Kahve falında çaydan geçmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına işarettir.

Kahve falında çaydan geçmek gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Kahve falında çaydan geçmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çay görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında bir bardak çay görmek büyük emekler vereceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında çaydanlık çay görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle çay içmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden çay almak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına inanılır.

Kahve falında komşularla çay içmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çay bardağı görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir