AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak çay içmek

Kahve falında sıcak çay içmek

Kahve falında sıcak çay içmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, o kişiye zararının dokunacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok güzel günler göreceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak çay içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında sıcak çay içmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak bira içmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında sıcak ayran içmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak şarap içmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak su içmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Kahve falında sıcak süt içmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında sıcak şerbet içmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, başarıların çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay ve kahve içmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir