AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kaşığı yutmak

Kahve falında çay kaşığı yutmak

Kahve falında çay kaşığı yutmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı yutmak gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında çay kaşığı yutmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşık yutmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalettir.

Kahve falında çok çay kaşığı görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Kahve falında çay kaşığı vermek mali sorunlarının çözüleceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay kaşık görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay kaşıkları görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çay kaşığı çalmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın çay kaşığı görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir