AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın çay kaşığı görmek

Kahve falında altın çay kaşığı görmek

Kahve falında altın çay kaşığı görmek çocuk sahibi olacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, şansının kötüye gideceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında altın çay kaşığı gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında altın çay kaşığı görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı yutmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı toplamak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı kırmak anne babanın üzüntü duyacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında çay kaşıkları görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çok çay kaşığı görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında çay kaşığı satın almak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay kaşığı almak hasret kaldıklarına kavuşacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir