AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının cüzdanını karıştırmak

Kahve falında başkasının cüzdanını karıştırmak

Kahve falında başkasının cüzdanını karıştırmak sorunları ortadan kaldıracağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının cüzdanını karıştırmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında başkasının cüzdanını karıştırmak bol nimete kavuşulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdan karıştırmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ayrılanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kül karıştırmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, süzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köz karıştırmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş karıştırmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Kahve falında çimento karıştırmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir