AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay fincanı görmek

Kahve falında çay fincanı görmek

Kahve falında çay fincanı görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, merdiven atlayacağına, ömrünün de uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında çay fincanı gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Kahve falında çay fincanı görmek sorunları başarıyla çözmeye, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında fincanda çay görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çay fincan görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük fincan görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında kapalı fincan görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kahve fincanı görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında kahve fincan takımı görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir