AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı fincan görmek

Kahve falında kapalı fincan görmek

Kahve falında kapalı fincan görmek yatırımlarının kar getireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaşam tecrübesi edineceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kötü duygularından arınacağına, alim ve bilge insan olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı fincan gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Kahve falında kapalı fincan görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında porselen fincan görmek düzeninin sarsılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında kırık fincan görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam fincan görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret eder.

Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır fincan görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir